Webholidays.nl

Griekenland uitgelicht

Griekenland ligt in het Zuid-Oosten van Europa en zeer veel te bieden als het gaat om prachtige kisten, een eeuwen oude geschiedenis waar overal in het land stille getuigen van zijn, een rijke cultuur, een heerlijke Griekse keuken en de oneindige hartelijke Griekse gastvrijheid. Griekenland is ideaal voor een heerlijke zonvakantie deze zomer. Is het ver vliegen ? Nee hoor, 3 uurtjes vliegen en je voelt de Griekse zon al op je huis.
Griekenland bestaat voor een groot deel uit grote en kleine prachtige eilanden die verspreid liggen in de Ionische, de Egeische en de Middelandse zee. Kreta is het grootste, bekendste en meest zuidelijke eiland. Kos, Rhodos, Samos en Lesbos zijn voorbeelden van enkele Griekse eilanden die liggen voor de Turkse kust waar je ook heerlijk vakantie kunt vieren. Corfu en Kefalonia en Zakyntos liggen aan de westkant van het vaste land. Elk eiland heeft zijn eigen identiteit maar alle eilanden hebben een aantal dingen gemeen, prachtige natuur, veel overblijfselen uit de oude Griekse tijd, heerlijke Griekse keuken en de Griekse gastvrijheid.

d

Diverse keuzes

Zoveel mensen, zoveel wensen. Welke keuze maakt u ? Gaat u met de kinderen op vakantie ? Of bent u op zoek naar een bijzonder hotel ? U stemt uw wensen af op uw reisgezelschap of uw eigen smaak. Onze labels maken het zoeken makkelijker, onderaan elke pagina kunt u precies zien wat voor soort hotel of reis het is. Wel zo gemakkelijk.

All Inclusive

Lekker onbezorgd op vakantie, u weet gewoon dat alles voor u geregeld is en dat u uw portomonee bijna thuis kunt laten. De maaltijden, drankjes, een lekkere snack tussendoor, entertainment en een aantal sportfaciliteiten, het kan allemaal inbegrepen zijn. Lees de beschrijving van te voren door dan weet u precies waar u aan toe bent.

Kindvriendelijk.

Zoekt u een hotel dat uitermate geschikt is voor kinderen ? Let dan op de labels onderaan de pagina. U vindt bij deze hotels de speciale kinderfaciliteiten, zoals een miniclub, kinderbuffet en kinderanimatie zodat ook uw kleintjes van een droomvakantie genieten.

Authentiek en uniek

Op zoek naar een typische accommodatie die helemaal past in de vakantie omgeving ? Wat dacht u van een typisch in Ottomaanse stijl gebouwde hotels of hotels in Griekenland, helemaal gebouwd in de stijl van een oud Grieks dorp.

Welness

Je heerlijk laten verwennen in een luxe Spa ? Veel hotels op onze website bieden die mogelijkheid en wat is fijner dan een heerlijke massage, een bodypeeling,jacuzzi of een antistress therapie. Even alle drukte van thuis vergeten en heerlijk ontspannen. Je voelt je direct als herboren.

Vertrouwd op vakantie

Webholidays.nl geeft alleen reisproducten weer van gerenommeerde Nederlandse reisorganisaties zoals : Waarom deze reisorganisaties ? Waarom deze reisorganisaties ? Alle boven genoemde reisorganisaties zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Elk jaar worden alle leden aan strenge kwaliteitseisen onderworpen. Dit waarborgt professionaliteit en financiële zekerheid.

Vakantie en vroegboekvoordeel

Op een groot aantal bestemmingen hebben deze organisaties speciale prijsafspraken gemaakt, zo kunt u optimaal profiteren van vroegboek en vakantievoordeel. Voor snelle beslissers zijn er zogenaamde vroegboekkortingen, deze worden aangegeven met banners en advertenties. Ook hebben sommige reisorganisaties voor het hoogseizoen speciale prijzen en deals.

Reisleiding en service ter plaatse. (voor pakketreizen)

Op de meeste bestemmingen treft u bij aankomst reisleiding of locale vertegenwoordiging van onze partners. Zij brengen u (indien dit is ingebrepen) naar uw vakantieadres en geven u belangrijke tips over uw bestemming. Ook kunnen zij kleine problemen direct voor u oplossen. Op sommige bestemmingen worden zij door een lokaal agentschap vertegenwoordigd.

Vliegen vanuit de regio.

Alle partners van Webholidays bieden reizen aan met vertrek vanaf een regionale luchthaven. De voordelen hiervan zijn legio. Het is dichter bij huis, het parkeren is goedkoper, de inchecktijd is korter even als de bagageafhandeling bij terugkomst. U kunt vertrekken vanaf Rotterdam / The Hague, Eindhoven airport, Maastricht / Aachen, Groningen, Dusseldorf, Brussel en Munster. Bij boeking treft u alle mogelijkheden en zult u ook zien dat er (aanzienlijk) prijsverschil kan zitten tussen het vertrek vanaf Schiphol en een regionale luchthaven.

Goedkoop en comfortabel vliegen met Transavia

Transavia vliegt al jaren naar vrijwel alle bekende zonbestemmingen binnen Europa. Deze populaire vakantievlieger vertrekt zowel vanaf Amsterdam als vanaf de regionale luchthavens van Rotterdam/the hague, Eindhoven airport, Maastricht Aachen en Groningen. Je vliegt goedkoop en comfortabel, niet alleen naar zonbestemmingen maar ook naar grote en kleine Europesche steden. Sunweb werkt nauw samen met Transavia en door de grote afname van stoelen kan Sunweb zeer scherpe tarieven bieden in combinatie met een leuk hotel, appartementje en het vervoer van en naar de luchthaven. Vlieg goedkoop naar Spanje, Portugal, Griekenland, Turkije en zelfs naar Dubai of de Kaapverdische eilanden. Goedkoop op vakantie deze zomer ? Ja! daarvoor moet je echt bij Sunweb zijn !

Verzekeringen

. Voor en tijdens uw reis kan er van alles gebeuren. Te denken valt aan noodgedwongen annulering, een ongeval, diefstal of breuk. Het dient dan ook sterke aanbeveling dat u goed verzekerd bent.