Thailand
Thailand

Hyatt Regency Hua Hin

  • Thailand
  • 9-daagse Zonvakantie naar Hyatt Regency Hua Hin in Golf van Thailand
  • Hua Hin

Kijk snel bij TUI vanaf:

€ 1034.00 p.p.Bekijk deal bij

9-daagse Zonvakantie naar Hyatt Regency Hua Hin in Golf van Thailand

Thailand

Thailand mag zeer veelzijdig genoemd worden. Noordelijk, indrukwekkende bergen, in de laagvlakten groene rijstvelden en schitterende stranden in het zuiden. De contrasten zijn groot te noemen met eeuwen oude tempels en wolkenkrabbers van 300 meter. In Thailand kan alles. Thailand is zeer gastvrij, ruim ziend en vrij van geest. Soms lijkt het wel of ze gastvrijheid in Thailand hebben uitgevonden. De bevolking is uiterst vriendelijk en het land heeft een eeuwen oude cultuur. Het noorden van Thailand is ruig en bergachtig waar stammen wonen die hier tot voor kort een geïsoleerd bestaan hadden. Zij hebben hierdoor hun eigen culturen ontwikkeld. In het Oosten zijn prachtige natuurparken te vinden. Bangkok is het kloppende hart van Thailand. Ook Bangkok heeft grote contrasten. Hier staan honderden tempels, pagodes, paleizen, moderne winkelcentra, en wolkenkrabbers door elkaar. Toch zie je hier ook nog de oude tradities voorleven zoals prachtige danseressen, en de drijvende markt waar kooplieden alles aanbieden wat los en vast zit. Kortom, in het prachtige Thailand kan iedereen wel een heerlijke vakantie vieren.

Prijs vanaf € 1034.00 p.p.

Bekijk deal bij

TUI laagste prijsgarantie :

Als je je vakantie ergens anders goedkoper vind, betaalt TUI je het verschil terug, sterker nog, je krijgt er nog een extra korting bovenop.

TUI omruil garantie

Boek gerust je vakantie, verander je toch nog van gedachte, dan kun je tot 28 dagen voor vertrek gratis wijzigen. Is dat niet geweldig ?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Welke keuze maakt u ? Gaat u met de kinderen op vakantie ? Of bent u op zoek naar een bijzonder hotel ? U stemt uw wensen af op uw reisgezelschap of uw eigen smaak. Onze labels maken het zoeken makkelijker, onderaan elke pagina kunt u precies zien wat voor soort hotel of reis het is. Wel zo gemakkelijk.

All Inclusive

Lekker onbezorgd op vakantie, u weet gewoon dat alles voor u geregeld is en dat u uw portomonee bijna thuis kunt laten. De maaltijden, drankjes, een lekkere snack tussendoor, entertainment en een aantal sportfaciliteiten, het kan allemaal inbegrepen zijn. Lees de beschrijving van te voren door dan weet u precies waar u aan toe bent.

Kindvriendelijk.

Zoekt u een hotel dat uitermate geschikt is voor kinderen ? Let dan op de labels onderaan de pagina. U vindt bij deze hotels de speciale kinderfaciliteiten, zoals een miniclub, kinderbuffet en kinderanimatie zodat ook uw kleintjes van een droomvakantie genieten.

Authentiek en uniek

Op zoek naar een typische accommodatie die helemaal past in de vakantie omgeving ? Wat dacht u van een typisch in Ottomaanse stijl gebouwde hotels of hotels in Griekenland, helemaal gebouwd in de stijl van een oud Grieks dorp.

Welness

Je heerlijk laten verwennen in een luxe Spa ? Veel hotels op onze website bieden die mogelijkheid en wat is fijner dan een heerlijke massage, een bodypeeling,jacuzzi of een antistress therapie. Even alle drukte van thuis vergeten en heerlijk ontspannen. Je voelt je direct als herboren.

Vertrouwd op vakantie

Webholidays.nl werkt alleen met gerenommeerde Nederlandse reisorganisaties zoals :

Waarom deze reisorganisaties ?

Alle boven genoemde reisorganisaties zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Elk jaar worden alle leden aan strenge kwaliteitseisen onderworpen. Dit waarborgt moderne gebruikersvriendelijke boekingssystemen, gemak, vertrouwen, professionaliteit en financiële zekerheid.

Vakantie en vroegboekvoordeel

Op een groot aantal bestemmingen hebben deze organisaties speciale prijsafspraken gemaakt, zo kunt u optimaal profiteren van vroegboek en vakantievoordeel.

Voor snelle beslissers zijn er zogenaamde vroegboekkortingen, deze worden aangegeven met banners en advertenties. Ook hebben sommige reisorganisaties voor het hoogseizoen speciale prijzen en deals.

Reisleiding en service ter plaatse. (voor pakketreizen)

Op de meeste bestemmingen treft u bij aankomst reisleiding of locale vertegenwoordiging van onze partners. Zij brengen u (indien dit is ingebrepen) naar uw vakantieadres en geven u belangrijke tips over uw bestemming. Ook kunnen zij kleine problemen direct voor u oplossen. Op sommige bestemmingen worden zij door een lokaal agentschap vertegenwoordigd.
.
Voor en tijdens uw reis kan er van alles gebeuren. Te denken valt aan noodgedwongen annulering, een ongeval, diefstal of breuk. Het dient dan ook sterke aanbeveling dat u goed verzekerd bent.

Kortlopende Reisverzekering