TUI BLUE Suites Princess
Spanje

TUI BLUE Suites Princess Gran Canaria Playa Taurito

Een heerlijke Gran Canaria vakantie ?

Bekijk nu TUI BLUE Suites Princess in Playa Taurito bij TUI

  • Modern 4-sterrenhotel
  • Minimumleeftijd: 18 jaar
  • Direct aan het strand
  • Alle kamers hebben zeezicht
  • Twee keer per week barbecue
  • Dit hotel maakt een verschil

Kijk snel bij TUI
8 dagen TUI BLUE Suites Princess vanaf:

€ 845.00 p.p.Bekijk deal bij

Lekker van het zonnetje genieten

Stelt u zich eens voor het is februari, u hebt uw Gran Canaria vakantie geboekt en u bent reeds vertrokken.
U zit lekker in het zonnetje op het balkon, 24 graden en u komt op het idee om even naar Nederland te bellen. U krijgt vervolgens te horen dat het in Nederland koud, nat en guur is, misschien wel onder het vriespunt. Op zulke momenten geniet je extra van je zonvakantie op Gran Canaria.

Het klimaat op Gran Canaria.

Gran Canaria is het drukste en bekendste vakantie eiland van de Canarische Eilanden en alhoewel het voor de kust van Marokko ligt behoort het toch tot Spanje. Gran Canaria kenmerkt zich met een subtropisch klimaat waarbij de temperatuur niet vaak onder de 20 graden komt. Het zuiden van het eiland is zonnig en droog te noemen terwijl de noordkant vaak natter is en daardoor ook groener.

De zomerperiode van juli en augustus zijn het warmste op het eiland. De gemiddelde temperatuur ligt dan rond de 28 graden. Januari en februari zijn steevast de koudste en natste maanden, het is dan gemiddeld rond 21 graden. In de warmste tijd schijnt de zon volop, wel 9 tot 10 uur per dag. Juli en augustus, de warmste maanden van het jaar, hebben een gemiddelde dagtemperatuur van 28°C en in januari en februari, de koudste maanden, is deze 21°C. In de warmste maanden schijnt de zon op Gran Canaria 9-10 uur per dag en in de koudste maanden 6-7 uur per dag.

Het weer wordt vooral bepaald door een meestal waaiende Noordoostpasaat. In de zomer kan het nog wel eens extra heet worden door de Sirocco. Deze wind komt uit de Oostelijk gelegen Sahara en neemt dan ook sahara zand mee. Het zeewater ligt in de zomer tussen de 23 tot 24 graden, in de winter ligt dit rond de 19 graden.

Playa del Ingles

Maspalomas

Puerto Rico

Meloneras

Puerto de Mogan

San Agustin