RIU Hotels

Al eens in een RIU hotel geweest ?

 

  • Gevestigd in maar liefst 20 landen.
  • 4 continenten
  • Veel hotels direkt aan het strand
  • Kies uit RIU Classic RIUPalace hotels of RIU plaza hotels
  • Unieke beleving
  • Geschikt voor samen, alleen of met het hele gezin.
  • Laat u volledig in de watten leggen.

Verenigde Arabische Emiraten

RIU Classic hotels

RIU classic hotels zijn echte peoples hotels gemaakt om samen heen te gaan, met het hele gezien of met een stel vrienden. Aan werkelijk alles is gedacht en niemand komt iets te kort, ook als je in je eentje reist zijn deze hotels zeer aan te raden. De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien. Je hoeft je ook niet te vervelen want er is uitgebreide entertainment en ook al sport en spel is gedacht. RIU classic hotels bieden voor iedereen een bijzondere ervaring.

RIU Plaza hotels

Ben jij voor zaken in het buitenland dan heb je vaak hele andere verwachtingen en behoeften bij een hotel. Ook daar heeft RIU de nodige faciliteiten voor in huis. Ze zijn vrijwel altijd centraal gelegen in grote steden waardoor je snel bij de hotspots bent in de stad. Deze RIU Plaza hotels hebben ook een meer zakelijke uitstraling, ze zijn modern en strak ingericht en beschikken over de noodzakelijke technische faciliteiten voor als je als zakenman op reis bent.

RIU Palace

De naam zegt het al RIU Palace hotels zijn echte paleizen waar met aandacht en precisie op een hoog niveau aan ontspanning, klasse en verfijning wordt gedacht, echte pure luxe dus. RIU palace hotels liggen vaak in een groene natuurlijke omgeving en aan een prachtig zandstrand. Je kunt je heerlijk laten verwennen in de spa en wellness zones. Ook de keuken is verfijnd en je kunt genieten van smakelijke buffets en thema restaurants. Dit is echt All Inclusive zoals All Inclusive bedoeld is, je hoeft je nergens meer zorgen om te maken, binnen het hotel kun je je portemonnee in het kluisje laten. RIU palace hotels worden niet zomaar ergens neer gezet, de locaties worden met veel aandacht en zorgvuldigheid gekozen zodat je in een RIU palace hotel altijd kunt genieten van een prachtige omgeving.De RIU palace hotels zijn ook uitermate geschikt voor een verblijf tijdens huwelijksreis.